Nieuws Antwerpen Sinko Borst commercieel directeur bij Graydon Benelux

Sinko Borst commercieel directeur bij Graydon Benelux

Sinko Borst commercieel directeur bij Graydon Benelux

sinkoDe Nederlander Sinko Borst is benoemd tot commercieel directeur bij Graydon Benelux. Hij was eerder al verkoopsdirecteur bij Graydon Nederland en in oktober van verleden jaar nam hij die rol ook ad interim waar in België.

Graydon is een internationaal georiënteerd handelsinformatiekantoor dat in zijn databank een gedetailleerde opvolging uitwerkt met cijfergegevens van alle in België gevestigde bedrijven, inclusief eenmanszaken en andere economische entiteiten. Het bedrijf opereert in België vanuit Berchem. 140 specialisten ontwikkelen er modellen die zowel de risico’s als de groeikansen van ondernemingen aanduiden.

Op die manier rapporteert Graydon macro-economische tendenzen en onderhoudt het bedrijf ook intensieve banden met diverse officiële instanties.

Met de benoeming van Sinko Borst tot commercieel directeur Benelux kan het bedrijf een nieuwe ontwikkelingsfase inzetten. Graydon wil zijn diensten en ervaringen meer over de landsgrenzen heen gaan aanbieden. “We blijven onze klanten servicen vanuit het land waar ze gevestigd zijn”, aldus Borst. “Maar indien zij internationale aspiraties hebben, kunnen we hen ook een internationale oplossing bieden.”

Graydon richt zich vooral op het bedrijfsleven. Aan de hand van de gegevens uit de databank kan elke geïnteresseerde de evoluties binnen elk individueel bedrijf opvolgen. Graydon beschikt bovendien over analyse-instrumenten waarmee de marketing- en de verkoop actief ondersteund kunnen worden. Na de inbouw van beslissingssystemen op maat worden de juiste zakenrelaties opgespoord en gevolgd.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.