Nieuws Antwerpen Sissy-Boy opent gloednieuwe conceptstore in Wijnegem, meteen de grootste ooit

Sissy-Boy opent gloednieuwe conceptstore in Wijnegem, meteen de grootste ooit

Foto: RR

Sissy-Boy opent gloednieuwe conceptstore in Wijnegem, meteen de grootste ooit

WIJNEGEM – Sissy-Boy heeft een gloednieuwe conceptstore geopend in Wijnegem Shop Eat Enjoy. Met een oppervlakte van 1.400 vierkante meter is het de allergrootste Sissy-Boy ooit, waar voor het eerst het volledige assortiment van de Nederlandse mode- en lifestyleketen te bewonderen valt.

Je vindt in de winkel naast kleding ook alles op gebied van interieur, verzorging, eten en drinken. Voor jezelf óf als je op zoek bent naar een origineel geschenk. De winkel is trouwens helemaal ingericht in de kerstsfeer.

Qua kleding wordt er zowel dames-, heren- als kinderkleding verkocht. Ook het aanbod aan interieurspullen is erg ruim: van grote meubels tot de leukste accessoires om van je huis een thuis te maken. Ook wie op zoek is naar een cadeau voor de kleinsten kom aan z’n trekken. De leukste boeken, knuffel en speelgoed zijn te vinden bij Sissy-Boy.

“Deze winkel is prachtig en vormt met haar aanbod aan interieur, mode en accessoires en mooie aanvulling aan het aanbod van Wijnegem – Shop Eat Enjoy. Van bij de opening is de belangstelling voor onze nieuwkomer groot”, aldus gastvrouw Katrien Geysen, manager van het shoppingcenter.

 

Doorstart

Sissy-Boy telt nu meer dan 40 winkels in de Benelux. In 2019 raakte Sissy-Boy even in moeilijk vaarwater en werd het bedrijf achter de winkels zelfs failliet verklaard. Maar de Termeer Groep, een Nederlands familiebedrijf dat ook de eigenaar is van schoenenketens Sacha en Manfield, bracht redding en zorgde voor een succesvolle doorstart.

De winkels van Sissy-Boy bevinden zich hoofdzakelijk in Nederland. In ons land heeft de keten vestigingen in Antwerpen, aan de Nationalestraat, Gent, Hasselt, Brugge, Knokke-Heist en nu dus ook in Wijnegem. “Het geeft onze veertigste verjaardag extra glans”, aldus Ward Termeer, algemeen directeur.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.