Nieuws Antwerpen Skillflex start in Wilrijk met ontmoetingsweek

Skillflex start in Wilrijk met ontmoetingsweek

Skillflex start in Wilrijk met ontmoetingsweek

WILRIJK – Skillflex heeft zijn tweede kantoor in gebruik genomen. Naast Mechelen is de specialist in werving, selectie en uitzendarbeid nu ook actief vanuit Wilrijk op de Boomsesteenweg 281.

Het kantoor in Mechelen werd te klein voor Skillflex en dus werd gekeken naar uitbreidingsmogelijkheden. Om de aansluiting met de Antwerpse kandidatenmarkt te verbeteren en dichter bij de Antwerpse klanten te zitten, werd geopteerd voor een vestiging in Wilrijk.

Liesbet Slaets, zaakvoerder Skillflex: “Om deze nieuwe vestiging kenbaar te maken in de regio organiseren we een ontmoetingsweek. Van 18 tot 21 maart kunnen kandidaten hier vrij binnenlopen om het jobaanbod te ontdekken. Skillflex biedt vaste en tijdelijke functies aan in Productie, Logistiek, Office en Sales.”

Gevestigde waarde

Vanuit Wilrijk wil Skillflex ook in de Antwerpse regio de brug slaan tussen kandidaten en bedrijven in hun zoektocht naar vast werk en personeel. “Zo willen we ook in deze regio een gevestigde waarde worden. Om die ambities waar te maken, zijn we nog dringend op zoek naar recruitment consultants, zowel voor ons kantoor in Wilrijk als voor ons hoofdkantoor in Mechelen.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.