Nieuws Antwerpen Skincenters opent in Malle derde vestiging

Skincenters opent in Malle derde vestiging

Skincenters opent in Malle derde vestiging

Eind juni opent huidverzorgingscentrum Skincenters een nieuwe vestiging in Malle. Het gaat om de derde vestiging van de verzorgingsspecialist. Naar aanleiding van de opening wordt er een  een grote giveaway georganiseerd, waarbij ze 10 gratis behandelingen weggeven.

Skincenters is een huidverzorgingscentrum dat gespecialiseerd is in de nieuwste technologie op het gebied van laserontharing, tatoeageverwijdering en huidverzorging. Daarnaast behandelen ze ook diverse huidproblemen zoals overbeharing, huidveroudering, acne, littekens en striemen.

De opening van de deuren in Malle wil Skincenters niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Daarom geven ze 10 gratis behandelingen weg. “We willen mensen graag laten kennismaken met Skincenters, want we merken dat onze aanpak toch verschilt tegenover andere salons”, vertelt Coralie D’hont, manager van Skincenters.

In hun klantenportefeuille zitten ook tal van bekende Vlamingen. Zo passeerden onder andere Pommeline Tillière en Ian Thomas bij de verzorgingsspecialist. Naast hun vestigingen in Antwerpen, Brussel en Malle, opent er later dit jaar nog een salon in Mechelen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.