Nieuws Antwerpen Skyscrapers zet deal op met Combell

Skyscrapers zet deal op met Combell

Skyscrapers zet deal op met Combell

skyscraperDe Antwerpse specialist in cloud computing, Skyscrapers heeft zijn shared hostingklanten doorgeschoven naar Combell. Op die manier kunnen de mannen rond Frederik Denkens “zich voluit concentreren op hun kernactiviteiten.”

De shared hostingklanten van Skyscrapers worden rechtstreeks klant bij Combell. De migratie van de diensten is ondertussen reeds volop aan de gang. Op die manier krijgen de klanten toegang tot het innovatieve controlepaneel My Combell om hun hostingdiensten zelf tot in detail te kunnen beheren. Bovendien krijgen ze hierdoor nog meer voordelen, zoals bv. de 24/7 ondersteuning van Combell Support via een gratis nummer en in drie talen.

“We zijn verheugd om de hostingklanten van Skyscrapers een nieuwe thuis te kunnen geven. De innovatie op onze shared hostingdiensten is de afgelopen jaren enorm toegenomen, en dat zullen onze nieuwe klanten zeker kunnen merken én appreciëren,” zegt Jimmy Cappaert, Business Developer van Combell.

“Skyscrapers wil zich voluit concentreren op haar managed diensten rond Public Cloud. Shared hosting is daarbij geen kernactiviteit meer voor ons. We hebben lang gezocht naar een goede partner om deze hostingklanten een nieuwe thuis te geven en die hebben we gevonden met Combell zegt Frederik Denkens, de ceo van Skyscrapers

Combell heeft zich vanuit Gent opgewerkt tot marktleider in shared hosting in België. Combell biedt 24/7 ondersteuning, in drie talen, via een gratis 0800-nummer in België en Nederland en bedient meer dan 50.000 klanten. De gestandaardiseerde hostingdiensten zoals domeinnamen, webhosting, e-mail, online fax, website builder, … worden aangeboden via een in-house gebouwd controlepaneel op een next-generation geclusterde hostingomgeving. Combell heeft eveneens een uitgebreid wholesalekanaal met diverse oplossingen om Combell- producten onder een andere naam of zelfs white-labelled aan te bieden. Het bedrijf stelt zo’n 100 man tewerk.

Met meer dan 15 jaar ervaring is Skyscrapers een expert op het vlak van Public Cloud voor (web-)applicaties. Skyscrapers is gespecialiseerd in het bouwen van en 24/7 beheer van schaalbare, hoog-beschikbare en innovatieve hosting platforms op providers zoals Amazon Web Services. Skyscrapers werkt voor verschillende startups, software-bouwers, agencies en e-commerce bedrijven binnen heel Europa.

Het team rond Frederik Denkens werkt voor verschillende start-ups, softwarebouwers, agencies en e-commerce bedrijven binnen heel Europa.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.