Nieuws Antwerpen Slow Cabins breekt dagrecord op WinWinner

Slow Cabins breekt dagrecord op WinWinner

Slow Cabins breekt dagrecord op WinWinner

Scale-up Slow Cabins, die stiltehutten voor kortverblijven verhuurt, haalde op één dag €110.500 op en brak daarmee het dagrecord op crowdlendingplatform WinWinner. In totaal haalde het Antwerpse bedrijf  in 2021 al meer dan €550.000 op bij het brede publiek. Daarmee wil het haar aantal cabins van drie naar een twintigtal vergroten.

Slow Cabins haalde enkele maanden geleden op eigen krachten €300.000 aan winwinleningen op bij het brede publiek. Om haar groeiambities verder waar te maken, lanceerde de scale-up eind juni een crowlendingcampagne op het Gentse investeringsplatform WinWinner. Vier weken en een dagrecord later stond ook daar de teller al op bijna €260.000.

“Via de campagne kan het brede publiek actief participeren in ons concept op een laagdrempelige manier. Investeerders creëren een positieve impact én ze ontvangen een aantrekkelijk rendement. Tegelijkertijd hopen we dat de campagne aan bepaalde beleidsmakers het signaal geeft dat natuurbeleving, natuuropbouw en nieuwe verdienmodellen voor landbouwers ook in Vlaanderen in een kans moeten krijgen”, vertelt Slow Cabins-oprichter Xavier Leclair.

Veelvoud van 3

Slow Cabins verwelkomde in totaal al meer dan 3.000 gasten sinds haar geboorte in 2017. De alleenstaande, zelfvoorzienende stiltehutten zijn gericht op kortverblijven. De voorbije jaren zette het bedrijf ook sterk in op de opbouw van haar ecologisch design, het team, de locaties en het aantal cabins.

“Met de opgehaalde groeifinanciering willen we minstens 4 nieuwe eco-design cabins bouwen”, vertelt Leclair. “Terwijl we in 2017 van start gingen met 3 cabins in België, hopen we binnenkort over een twintigtal cabins te beschikken, verspreid over de hele Benelux.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.