Nieuws Antwerpen Smth Smooth valt in de prijzen met ecologische portefeuille

Smth Smooth valt in de prijzen met ecologische portefeuille

Smth Smooth valt in de prijzen met ecologische portefeuille

leuvenTwee Antwerpenaars zijn samen met hun collega’s vierde geëindigd in de wedstrijd van Bizidee. Hun start-up Smth Smooth bracht een ecologisch verantwoorde portefeuille op de markt uit bamboe. Hun “pallet” kreeg unanieme woorden van lof van de jury.

Bizidee kadert in het project Vlaanderen in Actie (Via), een initiatief dat in de komende maande overigens voorzichtig zal afgebouwd worden. Met Bizidee wilde de Vlaamse overheid jonge startende ondernemers helpen om hun ideeën ook om te zetten in een concreet businessplan. Daartoe werden bootcamps georganiseerd, workshops en conferenties. Ook de ondernemingsplanwestrijd kadert mee in de totaliteit van het project.

De editie van 2014 werd gewonnen door de Limburgse Ainhoa Verwunt die met haar project Beau Fort een ruimere invulling wil geven aan het concept kindercrèche. In de crèche kunnen kinderen immers ook les krijgen, aan sport doen enz.

Dimitri Moreels en Kristof Van Thielen van Smth Smooth kregen de vierde prijs overhandigd. Samen met Yasmin Jacobs, Tars Geerts en Damien De Rijck lanceerden zij hun pallet, een ecologisch verantwoorde portefeuille. Nogal wat mensen hebben het immers niet met hun portefeuille: onhandig, te groot, te dik…. De vijf starters ontwierpen daarop hun eigen concept van portefeuille die niet alleen de professionele jury van Bizidee overtuigde.

Jan Decock uit West-Vlaanderen kreeg de tweede prijs voor zijn ontwerp van een groeimonitor voor sla.

Ellen Sierens gaat door op haar project kroketten en wil nu ook kroketten met biersmaak lanceren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.