Nieuws Antwerpen Snelgroeiend Websteak verhuist naar Hove

Snelgroeiend Websteak verhuist naar Hove

Snelgroeiend Websteak verhuist naar Hove

HOVE/LIER – Online marketingbureau Websteak is verhuisd naar Hove. Het oude kantoor in Lier was te klein geworden voor het snelgroeiende bureau.

Meer dan honderd klanten en contacten hebben zopas de officiële opening van het nieuwe hoofdkwartier van Websteak in Hove mee gevierd.

De zoektocht naar een nieuw kantoor begon twee jaar geleden al. “We hebben een mooie start gehad in Lier, maar het oude kantoor kon onze groei niet aan. Vorig jaar verwelkomden we nog een nieuwe sales-collega en eerder dit jaar twee consultants, en daar was de schoendoos waarin we zaten niet op voorzien”, vertelt managing partner Mattias Vercauteren. “Na lang zoeken vonden we op de Lintstesteenweg in Hove een prachtig alternatief: een ruim kantoor van 360 m² in een groene omgeving, waarin we qua afwerking en invulling zo goed als vrij spel hadden.”

Nog groeien

“Het nieuwe kantoor past perfect bij het groeiplan dat we voor ogen hebben”, aldus vennoot Matteo Van Mol. “Momenteel zijn we negen mannen en vrouwen sterk, maar op termijn willen we hier een 25-tal collega’s huisvesten. De bedoeling is om een evenwichtig team uit te bouwen van strategen, project managers, consultants, copywriters en experts op het gebied van online advertising en SEO. We zijn nu nog op zoek naar een ervaren sales-collega. In functie van een duidelijke strategie, die we volgens onze eigen methodiek definiëren of scherpstellen in samenspraak met de klant, werken we vanuit verschillende invalshoeken aan de meest uiteenlopende projecten.”

En ook het nieuwe kantoor werkt daarbij mee. Managing partner Nico De Clerck: “Ik merk vooral dat we, zonder aan bereikbaarheid in te boeten, in een enorm inspirerende omgeving zijn terechtgekomen. De vergaderzalen en inspiratieruimte worden druk gebruikt om tot nieuwe inzichten te komen en samen ideeën op te doen, en dat is natuurlijk fantastisch om te zien.”

Vandaag geeft Websteak het beste van zichzelf voor een 40-tal vaste klanten.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.