Nieuws Antwerpen Snelste ondernemer van Antwerpen zoekt sponsors

Snelste ondernemer van Antwerpen zoekt sponsors

Snelste ondernemer van Antwerpen zoekt sponsors

samHij heeft marketing gestudeerd. Kent dus het wereldje wel. Sam Dejonghe is dan ook op zoek naar bedrijven die ertoe bereid zijn om hem financieel te steunen en op die manier hun logo sterker in de markt te zetten.

Sam Dejonghe is een ambitieuze autocoureur die ervan droomt om de hoogste toppen te halen in het autocircuit. Hij is met zijn 23 nog vrij jong maar hij staat ondertussen toch al in de Belgische top-20. Wereldwijd behoort hij al tot de top-100.

De jonge autocoureur/ondernemer heeft zich kunnen doorzetten met de steun van enkele sponsors. Hoewel “de snelste ondernemer van Antwerpen” het elk jaar biezonder moeilijk had om de nodige financiële middelen bijeen te krijgen slaagde hij er niettemin toch telkens in om door te zetten. Hij reed op die manier al verscheidene prijzen bijeen.

Voor het nieuwe jaar dienen zich weer uitdagingen aan. “Ik blijf mijn droom najagen”, zegt Sam Dejonghe. “Door zelf te ondernemen heb ik veel geleerd in de afgelopen jaren. Relatienetwerken uitbouwen bv.” De jonge coureur zoekt ook nu weer oa. via onze website Made in Antwerpen nieuwe partners die ertoe bereid zijn om 100.000 euro te investeren in zijn project. Hij garandeert alle participanten een concrete return. Bovendien zullen ze aan het autoracen ook een uitzonderlijke ervaring hebben, stelt hij.

Wie contact met Sam Dejonghe wil opnemen kan hem bereiken op sam.dejonghe@hotmail.com of via gsmnummer 0474/677 157

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.