Nieuws Antwerpen Sociaal secretariaten Abante en Dienstbetoon worden samen ORBISS

Sociaal secretariaten Abante en Dienstbetoon worden samen ORBISS

Sociaal secretariaten Abante en Dienstbetoon worden samen ORBISS

Sociaal secretariaten Abante uit Turnhout en Dienstbetoon, met hoofdzetel in Antwerpen, gaan vanaf 2021 samen verder onder de naam ORBISS. Door de fusie zal ORBISS ruim 1.000 ondernemingen uit de bouw- en aanverwante sectoren ondersteunen in hun loonverwerking en personeelsbeleid.

Al vanaf hun oorsprong werken het Antwerpse Dienstbetoon en het Turnhoutse Abante onder de vleugels van Confederatie Bouw Provincie Antwerpen. Nu gaan de sociaal secretariaten als ORBISS verder onder één en dezelfde naam. Door de fusie zal het bedrijf ruim 1.000 ondernemingen uit de bouw- en aanverwante sectoren ondersteunen in hun loonverwerking en personeelsbeleid. Het wordt zo meteen de grootste speler in dit segment in de provincie Antwerpen.

Met de bundeling van de krachten wil ORBISS ook de dienstverlening voor de ondernemingen uit de bouw- en aanverwante sectoren verruimen en uitdiepen. Dit zal in eerste instantie gebeuren met opleidingen op maat van de onderneming of de personeelsverantwoordelijke. Het bedrijf rekent hiervoor op 75 jaar ervaring en een team van 20 medewerkers die vanuit beide kantoren de klant begeleiden.

Reageer op dit bericht

Sector

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.