Nieuws Antwerpen Social distancing tool Maggy overtuigt de EUvsVirus-jury

Social distancing tool Maggy overtuigt de EUvsVirus-jury

Social distancing tool Maggy overtuigt de EUvsVirus-jury

KONTICH/ANTWERPEN – Social distancing tool Maggy is een van de winnaars in de panEuropese hackaton georganiseerd door de Europese Commissie. De jury selecteerde de beste oplossingen om de strijd tegen het coronavirus te ondersteunen.

De EUvsVirus Hackaton richtte zich op corona-uitdagingen in 37 domeinen, met als doel de oplossingen die eruit voortvloeien snel te realiseren in de Europese markt. Liefst 2.160 kandidaten uit heel Europa namen deel. In de categorie ‘Business Continuity, Protecting Employees’ kon Maggy de jury overtuigen.

Het draagbaar apparaatje helpt de maatregelen te respecteren en komt uit de koker van vier Belgische ondernemers (Allan Segebarth, Bart Embrechts, Nicolas Van Odijk en Ruben Miessen). Het apparaat, dat in een recordtijd van een week ontwikkeld werd, wordt ondersteund door Gumption Group, met hoofdzetel in Kontich.

Maggy neemt dankzij deze nominatie deel aan de Europese Matchathon van 22 tot 25 mei. Doel van dit online-evenement is om Europese bedrijven en investeerders te laten kennismaken met de technologie.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.