Nieuws Antwerpen Software Advies staat er weer

Software Advies staat er weer

Software Advies staat er weer

leo van haarenSoftware Advies heeft moeilijke jaren achter de rug. 2014 zal hopelijk break-even eindigen. De perspectieven voor 2015 liggen beter. Zaakvoerder Leo van Haaren moet het met zijn bedrijf vooral van onafhankelijke consultancy hebben. “Dat garandeert ons flexibiliteit en efficiëncy,” zegt hij.

Het Antwerps bedrijf is gegroeid uit een doorstart van een andere onderneming. Leo van Haaren had lange tijd bij een multinationale groep gewerk en ging in 2005 solo. De start was veelbelovend. Op een bepaald moment werkten er al 65 mensen voor het jonge bedrijfje.

van Haaren had in zijn carrière al heel wat meegemaakt maar de financiële crisis van 2008 sloeg dan toch wel heel wat zekerheden weg. Software Advies was als bedrijf vooral toegespitst op de financiële wereld. Ook Fortis stak in de portefeuille. Een en ander bleef uiteraard niet zonder gevolgen. “Vooral niet omdat na de financiële crisis ook nog eens een economische crisis volgde die zo mogelijk nog harder toesloeg.”

Ondertussen lijkt het ergste leed geleden en kon ook Software Advies weer overeind krabbelen. Het bedrijf heeft verscheidene langetermijncontracten op zak voor projectmanagement, application developments, webdesign, software-infrastructuur e.d. Het is weliswaar nog elke dag vechten om te overleven maar in het orderboek staan onderhand toch wel verscheidene mooie opdrachten. Zo voor Belgacom, Janssen Pharmaceutica, Sony, Fortis (!) enz.

Software Advies heeft opnieuw zo’n 20 vaste mensen op de payroll en werkt met verscheidene freelancers. Het werkterrein is ondertussen uitgebreid tot heel Vlaanderen en Brussel.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.