Nieuws Antwerpen Solid Talent slorpt West-Vlaams ontwerp- en tekenbureau Venneman op

Solid Talent slorpt West-Vlaams ontwerp- en tekenbureau Venneman op

Solid Talent slorpt West-Vlaams ontwerp- en tekenbureau Venneman op

Solid Talent, het consultancybureau met technische specialisten op het gebied van energie, petrochemie, metallurgie, bouw en infra, life sciences, logistiek, opslag en transport, neemt de activiteiten van het West-Vlaamse ontwerp- en tekenbureau Venneman over. Met deze overname breidt Solid Talent uit Antwerpen haar dienstenaanbod verder uit in Vlaanderen en Nederland.

Solid Talent heeft zich de afgelopen 15 jaar vooral als project staffing kantoor geprofileerd. Sinds een jaar biedt het bedrijf uit Antwerpen ook oplossingen aan voor construction, tank en turnaround management, en audits en adviesopdrachten gericht op onderhoud en veiligheid alsook de optimalisatie van vastgoedpatrimonia.

Stijn Caels, oprichter en bestuurder van Solid Talent: “Met de overname van de activiteiten van Venneman krijgen we meer dan 2 decennia kennis en ervaring op het gebied van teken- en designwerk, werfopvolging, technische coördinatie en werkvoorbereiding in de elektrische, piping, bouw en mechanische sector aan boord. Hierdoor kunnen we ons aanbod van oplossingen, audits en adviesopdrachten verder vormgeven. Via onze regionale kantoren in Antwerpen, Gent, Breda en Maastricht kunnen we nu een eigen teken- en ontwerpbureau binnen Solid Talent ontwikkelen.”

“Solid Talent en Venneman delen dezelfde passie voor ondernemen en techniek, en we werken in gelijkaardige sectoren. Onze kennis, ervaring, dienstenaanbod en klantenbestand zijn complementair”, vertelt Miguel Venneman, oprichter en bestuurder van Venneman. “Ik kijk ernaar uit om in de toekomst nog meer klanten te kunnen helpen. De vraag was de afgelopen tijd vaak groter dan onze werkcapaciteit. Stijn en ik delen dezelfde ambities: een mooie groei van onze tekenafdeling binnen Solid Talent met meer tevreden klanten tot gevolg.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.