Nieuws Antwerpen Solutel neemt altijd de telefoon op

Solutel neemt altijd de telefoon op

Solutel neemt altijd de telefoon op

telefoonSolutel verzorgt telefoonpermanentie voor bedrijven, vrije beroepen en medici. Het bedrijf uit Hasselt heeft onlangs het telesecretariaat AT24 uit Assenede overgenomen. Met het filiaal in Aartselaar, de hoofdzetel in Hasselt en de nieuwe vestiging in Assenede dekt Solutel onderhand drie kwart van Vlaanderen.

Nogal wat ondernemers en vrije beroepen kunnen zich de luxe van een eigen telefoondienst niet permitteren. Na de kantooruren verliezen ze in dit opzicht echter veel potentiële klanten. Een advocaat die na 18 u bijna niet meer bereikbaar is of een dokter die op dat moment zijn consultaties afwerkt verliezen het contact met de buitenwereld. Wanneer een bedrijf tijdens de middagpauze geen bestellingen meer aanneemt gaat een groot stuk flexibiliteit verloren.

Winand Thys en Bea Vanbockryck hebben daarom de idee opgevat om een bedrijf voor telefoonpermanentie op te zetten. Aanvankelijk werkten ze nog met hun tweeën, geleidelijk aan namen ze ook parttime medewerkers in dienst. “We zijn onderhand met zijn twaalven,” zegt Winand Thys. “Het bedrijf draait goed. Met de uitbreiding naar Oost-Vlaanderen toe zetten we een nieuwe stap. De klantenportefeuille van AT24 is goed verankerd in de brede regio rond Gent. Wij hopen die op termijn verder uit te breiden.”

De medewerkers van Solutel nemen nu vriendelijk de telefoon van de dokter op en boeken de gewenste afspraken zorgvuldig in een online agenda die steeds door de medicus kan geconsulteerd worden. Ze kunnen de klant duidelijk maken wanneer de advocaat aanwezig is en op welke manier ze hun gegevens kunnen doorgeven. Op die manier worden noch de dokter noch de advocaat gestoord tijdens zijn consultatie of wanneer hij in het drukke verkeer zit.

Solutel budgetteert dit jaar een omzet van 750.000 euro. “We gaan er elk kwartaal op vooruit. AT24 garandeert ons een omzetgroei van 25%.”

Solutel kan bereikt worden op 0800/206 06

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Stabroek
Stabroek

SRN Group valt in Amerikaanse handen

Het Amerikaanse Subsea Global Solutions, een toonaangevend commercieel duikbedrijf, heeft SRN Group overgenomen. De groep, actief vanuit Stabroek, is gespecialiseerd… Lees meer