Nieuws Antwerpen Solution testte zelfs wonderbra's uit

Solution testte zelfs wonderbra's uit

Solution testte zelfs wonderbra's uit

stimorolStimorol, dat deelt uitmaakt van de Mondelez-groep, wilde graag origineel uit de hoek komen op het festival Rock Werchter. Standenbouwer Solution uit Wilrijk maakte voor hen een opvallende stand van 72m² met twee photobooths en een originele zithoek in de vorm van een reusachtige mond.

De 8 meter hoge stand was van overal op de weide zichtbaar en nodigde bezoekers uit tot een “truth or dare”-spelletje aan het grote custom rad of het maken van een gekke foto.
Voor dit laatste verhuurde Solution twee van haar eigen photobooths, welke volledig werden geprogrammeerd en gecustomized voor het event.

Solution regelde alles van begin tot einde: bouw, plaatsing, ontwerp en productie van een “human dispenser”,… t.e.m. het aankopen en zelfs ontwerpen en produceren van de props, de on-site permanentie en het verblijf van het personeel met een luxe-camper ter plaatse!

Het hele concept werd mee aangestuurd door design en project manager Anouk Covents. “Het was uiteraard de vraag hoe je je ideeën voor een rockconcern moest realiseren. Omdat wij niet zomaar ‘Solution’ heten maar een oplossing hebben voor elk probleem hebben we de proef op de som gemaakt en bewezen dat wij elke uitdaging aankunnen.”

Zaakvoerder Frank Van Goethem had in de wereld van sound en light een sterke reputatie opgebouwd. Alleen ging hij in dit opzicht steeds verder en kwam hij ook in de werelden van de standenbouw en de inrichtingen terecht. Vandaar zijn idee om al zijn concepten in Solution te combineren tot een ruimer productenaanbod waarmee de klanten finaal alle richtingen uit kunnen. Solution werd opgestart in het jaar 2000 en groeide sindsdien onverminderd door.

“Vandaag bouwen we zowel beursstanden uit, zetten we displays neer, tekenen graphics, zorgen voor het drukwerk enz. We zijn actief op tentoonstellingen, verzorgen events, zetten trade shows in elkaar enz.” zegt design en project manager Anouk Covents. “Wij werken in dit opzicht voor farmabedrijven, ICT-ondernemingen, modehuizen, autobedrijven en musea. Echt, wij doen de gekste dingen. Zo hebben wij ooit voor Wonderbra een springcabine uitgebouwd. De dames die de kwaliteiten van de BH’s van Wonderbra wilden uittesten konden er daadwerkelijk vaststellen dat alles tijdens het springen echt wel op zijn plaats bleef zitten…..”

Nog zo’n specialiteit: tentoonstellingen. Voor het Letterenhuis bv., voor het Middelheimmuseum, voor handtassenproducent Delvaux enz.

We kunnen alles aan, heet het in Wilrijk. Solution beschikt in dit opzicht over een eigen CNC-afdeling waarin alles gefreesd kan worden. “We hebben een eigen laspost, een eigen schrijnwerkerij, een spuitcabine, een printafdeling enz. Onze magazijnen zijn liefst 5000 vierkante meter groot. Wij hebben dus de nodige ruimte om er tegenaan te gaan.”

Ook met de futiristische showroom van BMW in Brussel heeft Solution onlangs een nieuw visitekaartje afgegeven. De acht personeelsleden zijn er dan ook biezonder trots op.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Beveren, Boom
Beveren

Staci Groep neemt SEPIA over

Het Boomse Staci groep, de Europese leider in detailpicking, neemt SEPIA uit Beveren over. Hiermee versterkt het zijn aanwezigheid op… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.