Nieuws Antwerpen Sortimo Belux opent nieuwe vestiging in Kontich

Sortimo Belux opent nieuwe vestiging in Kontich

Sortimo Belux opent nieuwe vestiging in Kontich

KONTICH – Sortimo Belux heeft in Kontich de deuren geopend van een vierde Belgische vestiging. De specialist in bedrijfswageninrichting zal vanuit de vestiging Sortimo Noord de klanten in de regio Antwerpen beter kunnen bedienen.

Sortimo Belux is van een kleinschalige importeur in 1996, met slechts twee medewerkers in Tubize, geëvolueerd naar een onderneming met een 45-tal werknemers verspreid over verschillende vestigingen.

In 2003 opende het bedrijf, voor het eerst officieel als Sortimo Belux, een vestiging in Vilvoorde. Vijf jaar later kwam er met Sortimo West in Waregem een West-Vlaamse vestiging. In 2012 zette Sortimo voet aan de grond in Limburg met de derde vestiging, Sortimo Oost, in Tessenderlo. In 2013 verhuisde de vestiging Sortimo Centrum in Vilvoorde naar een grotere locatie.

Voor tal van andere regio’s werden strategische en structurele partnerships afgesloten, van Oostende tot Luxemburg. Vandaag zijn er ook een viertal serviceploegen continu op de baan.

Sortimo Noord

Naast kantoren en een werkplaats zal Sortimo Noord in Kontich ook meteen de ruimste outlet-afdeling krijgen. In die afdeling worden inrichtingen, die bijvoorbeeld al eens gebruikt zijn op een beurs, aangeboden met mooie kortingen.

Sortimo Belux telt vandaag een 45-tal werknemers, waarvan 23 techniekers, 11 salesmedewerkers op de baan en 11 medewerkers voor de interne klantendienst. De groei blijft zich doorzetten.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.