Nieuws Antwerpen Spaanse modegroep versterkt aanwezigheid in Wijnegem

Spaanse modegroep versterkt aanwezigheid in Wijnegem

Spaanse modegroep versterkt aanwezigheid in Wijnegem

De Spaanse modegroep Inditex heeft reeds 4 winkels in het shoppingcenter Wijnegem: Zara, Zara Home, Massimo Dutti en Stradivarius. Daar komt nu nog een vijfde winkel bij én de bestaande Zara winkel wordt uitgebreid.

De werkzaamheden voor de komst van Bershka zijn gestart. Het wordt een gloednieuwe winkel van maar liefst 658m².  Bershka richt zich met haar kleding en haar modeaccessoires vooral op het jonge doelpubliek. Deze jonge doelgroep was al langer vragende partij voor de komst van het populaire merk naar Wijnegem.

Ook de winkel van ZARA, waar zowel dames-, heren- als kinderkleding verkocht wordt, is erg geliefd in Wijnegem. Om het bestaande gamma nog uit te breiden, wordt de huidige winkel vergroot van 1.499 naar 2.540m² en omgebouwd tot een flagshipstore. Zara zal uitpakken met een volledig nieuw design en het wordt de eerste Belgische Zara-winkel met geautomatiseerde click & collect-faciliteiten. De grootse opening is voorzien voor mei 2021.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Café Local opnieuw geopend

Omwille van de coronacrisis draait de evenementensector al een hele tijd op een laag pitje. Als alternatief voor de festiviteiten… Lees meer