Nieuws Antwerpen Spaans contract voor Automatic Systems

Spaans contract voor Automatic Systems

Spaans contract voor Automatic Systems

peageSinds het Belgische bedrijf Automatic Systems overgenomen werd door de Franse groep Bolloré heeft het bedrijf een sterke internationale expansie doorgemaakt. Automatic Systems is een producent van toegangscontroles en heeft vestigingen in Kontich, Waver en Gembloers. Het bedrijf sloot onlangs een contract af met de Spaanse exploitant van autowegen, Abertis Autopistas.

Beveiligde toegangssystemen op autowegen maar ook in gebouwen, metro’s, stations, parkings, winkelwandelstraten enz. verkopen vandaag vrij makkelijk. Dat heeft uiteraard ook met het verscherpte veiligheidsbewustzijn te maken. Automatic Systems groeit in dit opzicht mee met de markt. He bedrijf werd 45 jaar geleden opgezet en heeft sindsdien een onvoorstelbaar snelle groei meegemaakt.

Met de Franse groep Bolloré heeft Automatic Systems zijn internationaal netwerk nog verder uitgebreid. Het bedrijf is nu zelfs actief in China. Over de hele wereld werden inmiddels 200.000 systemen geïnstalleerd, met een tempo van 20.000 per jaar. 90 miljoen gebruikers passeren vandaag langs de onderscheiden installaties.

Met Abertis Autopistas werd een contract afgesloten voor de toegangscontrole op de autowegen in Catalonië en met name rond Barcelona, Tarragona en Girona.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.