Nieuws Antwerpen Sparein mooiste sauna van het land

Sparein mooiste sauna van het land

Sparein mooiste sauna van het land

sparein_westHij investeerde finaal liefst 3 miljoen euro in zijn sauna complex in Beveren-Waas. Sparein draait ondertussen op volle toeren. “Wij hebben gekozen voor een stijlvolle uitvoering”, zegt zaakvoerder Dirk Paternoster. “Daardoor kunnen wij ons positioneren in een selectief marktsegment met iets hogere prijzen.”

Veel mensen staan allicht nog onwennig tegenover het sauna gebeuren. Ze voelen enige terughoudendheid. Met Sparein, een design privé sauna probeert Dirk Paternoster hen te overtuigen van de heilzame werking die een sauna belevenis hen kan bieden. Hij bouwde daartoe op het terrein van de vroegere koekjesfabriek Parein in Beveren-Waas een indrukwekkend mooi complex uit. Parein en Sparein: got it? Een bezoek aan de sauna kan er gecombineerd worden met een diner, een overnachting of gewoon een ontbijt in de formule B&B. Met prijzen van pakweg 150 euro per twee uur garandeert de Sparein hoe dan ook enige selectiviteit.

“We zijn begonnen in 2010 en het loopt onderhand uitstekend,” zegt Dirk Paternoster. “We zijn geregeld helemaal volgeboekt en noteren vandaag al reserveringen voor eind volgend jaar. We hebben veel trouwe klanten die geregeld terug keren. We sturen onze mailings naar liefst 10.000 adressen en krijgen erg veel respons. In 2012 realiseerde we een groei van 12%. Dit jaar komt daar zeker nog eens 10% bovenop.”

Het initiatief van Dirk Paternoster, zijn partner en zijn vier personeelsleden bleef niet onopgemerkt. De Sparein kreeg twee awards toegekend: de Beroepsvereniging van België van Sauna & Zwembadbouwers riep de Beverse installatie uit tot de mooiste privé sauna van het land terwijl Dirk Paternoster zelf door de Nationale Organisatie Horeca Awards bekroond werd tot horeca ambassadeur voor 2014.

“Alvast een beloning voor ons hard werken en onze doorzetting in tijden waarin het toch niet simpel is voor jonge bedrijven”, zegt Dirk Paternoster. De uitbater van de Sparein was overigens eerder al de economische ambassadeur van Beveren-Waas.

Foto:
De finalistes van de verkiezingen Miss West-Vlaanderen waren te gast in de Sparein.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer