Nieuws Antwerpen Speeddaten in bed

Speeddaten in bed

Speeddaten in bed

Valentijn nadert met rasse schreden en aan originele ideeën ontbreekt het ook dit jaar niet. De slaapcomfortketen Sleeplife, organiseert o.m. in zijn vestiging in Wilrijk, maar ook elders, een gigantische sleep in. 200 mannen en vrouwen duiken volgende maandag 13 februari, dus een dag voor Valentijn, met zijn allen ‘onder de lakens’. En dit evenement zal zich voordoen in 10 van de 16 vestigingen van de beddenwinkelketen.

Ben Claesen van Sleeplife: “De speeddate is georganiseerd door  het datingbureau SmartVibes. De bedoeling is wel degelijk dat de deelnemers aan de ‘bed in’ een partner vinden waar ze dan de dag nadien, op 14 februari, eventueel Valentijn mee kunnen vieren”. Sleeplife telt in België in totaal 16 winkels. Het nam begin 2015 een aantal winkels van concurrent Sleepy over.

Aan de speeddate in bed nemen zowel jong als oud, mannen als vrouwen deel. De winkels werken volgens leeftijdscategorieën. In Wilrijk is de categorie tussen 35 en 45 jaar aan de orde. De bedoeling is wel dat er wordt gewisseld, om op die manier een juiste partner te leren kennen. De afloop kennen we volgende week.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.