Nieuws Antwerpen Splynter start onder vleugels van The Master Labs

Splynter start onder vleugels van The Master Labs

Splynter start onder vleugels van The Master Labs

De Antwerpse regio is met Splynter een specialist in cybersecurity rijker. De start-up ondersteunt bedrijven bij het begrijpen en verbeteren van hun positie op vlak van cyberveiligheid. Splynter zal nauw verbonden zijn met ICT-specialist The Master Labs uit Kontich en dus met een hele hoop ervaring van start gaan.

Begin 2021 richtten Michael Boeynaems, Jan Moons en Manu De Backer samen Splynter op als zusterbedrijf van The Master Labs, de ICT-specialist waar Moons en De Backer tevens oprichter van zijn en Boeynaems een van de eerste werknemers was. Met Splynter willen ze hun kennis en ervaring combineren om de cyber security-problematiek holistisch aan te pakken. Daarnaast biedt Splynter complete leertrajecten aan om ervoor te zorgen dat hun klanten op termijn duurzaam verder kunnen op zichzelf.

“Bedrijven moeten cyber security niet als een doel op zich beschouwen, maar wel als een noodzakelijke steunpilaar om hun strategische doelen te bereiken”, vertelt Boeynaems. “Elke beslissing moet fundamenteel bijdragen aan de doelen van de organisatie en moet geïdentificeerde risico’s verminderen, vermijden of doorschuiven naar een andere partij.  Alles moet in balans blijven.”

Naast een geïntegreerde aanpak waarbij bedrijven ontzorgd worden van hun cyberveiligheidsperikelen, biedt Splynter ook services aan die apart afgenomen kunnen worden zoals diepgaande cyber security-begeleiding bij softwareontwikkelingsprojecten of het uitvoeren van risicobeoordelingen.

Samen met het hele team van The Master Labs verhuisde Splynter inmiddels ook naar een nieuw kantoor in hartje Kontich.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.