Nieuws Antwerpen Sportmerk Jako verlengt samenwerking met Parantee-Psylos

Sportmerk Jako verlengt samenwerking met Parantee-Psylos

Sportmerk Jako verlengt samenwerking met Parantee-Psylos

LIER – Jako, dat sportkledij maakt, heeft zijn partnership met Parantee-Sylos verlengd. Parantee-Psylos is de Vlaamse unisportfederatie G-sport en organiseert van A tot Z het sportaanbod voor personen met een beperking in Vlaanderen.

Het Lierse bedrijf Jako steekt het team van Paratnee-Psylos, ongeveer 200 mensen, volledig in het nieuw. Onlangs werd de look and feel vernieuwd en de federatie wou dat graag doortrekken in de kledij. “Met Jako vonden we een loyale partner die helemaal op dezelfde golflengte zit”, zegt directeur Jessica De Smet.

“Jako wil een sportmerk zijn voor alle sporters”, zegt algemeen directeur van Jako Lier, Jan Jacobs. “Eigenlijk wordt de kernboodschap van onze slogan WE ARE TEAM zelfs nog meer benadrukt door de G-sportgemeenschap, waar oprechtheid, dankbaarheid en groepsgevoel veel meer naar buiten komen. We voelen ons enorm gecharmeerd dat Parantee-Psylos ons gekozen heeft om een officieel partnership aan te gaan. We beschouwen dit als een bevestiging van de ondersteuning die we al heel lang geven aan G-sporters.”

Jako koestert een eigen verhaal rond G-Sport. Annemie Peeters die sinds tien jaar verantwoordelijk is voor de boekhouding in de vestiging in Lier, is de trotse moeder van Maarten Poels. Maarten werd in 2017 in Keulen wereldkampioen G-judo werd in level 2 van zijn gewichtsklasse.

De Parantee-Psylosclubs genieten van een stevige korting bij Jako.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.