Nieuws Antwerpen Sportoase Groot Schijn opent als één groot gezondheidscomplex

Sportoase Groot Schijn opent als één groot gezondheidscomplex

Sportoase Groot Schijn opent als één groot gezondheidscomplex

Tijdens het weekend van 2 en 3 oktober opent Sportoase Groot Schijn Deurne de deuren voor het grote publiek. Het complex zal één en al rond gezondheid draaien. Zo zal er naast Foodmaker, bekend van voeding gebaseerd op gezonde ingrediënten, ook plaats zijn voor Runner’s Lab en REV Training.

Sportoase Groot Schijn, de grootste vestiging van Groep Sportoase, heeft een sport- en instructiebad met een schoonspringinstallatie, meerdere glijbanen en een grote recreatiezone met wellness. Voor de allerkleinsten is er ook een aparte peuter- en kleuterzone. Daarnaast wordt de historiek van de locatie alle eer aangedaan. Vroeger konden mensen er schaatsen en dat zal ook binnenkort weer kunnen op een dubbele schaatsbaan.

Maar Sportoase Groot Schijn wordt vooral één groot gezondheidscomplex. Zo werd er voor de uitbating van het restaurant gekozen voor Foodmaker. Het bedrijf dat bekend staat om haar gezonde voeding trekt binnenkort ook naar Sportoase Brasschaat Elshout.

“Dit huwelijk tussen onze groep en Foodmaker is een perfecte match”, meent algemeen directeur van Groep Sportoase Michaël Schouwaerts. “Er komen hier twee werelden samen. Sporten is één ding, gezond eten een ander. Maar tel beide op en je lichaam gaat er alleen maar beter van worden.”

Gezonde merken onder één dak

Sportoase werkt in Groot Schijn ook samen met Runner’s Lab waar professionele lopers, joggers en andere recreatieve bewegers terecht kunnen voor op maat aangepast schoeisel. Met REV Training gaat Sportoase in het fitnessgedeelte een nauwe samenwerking aan.

Burgemeester De Wever testte alvast alle faciliteiten in Sportoase Groot Schijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.