Nieuws Antwerpen Sportoase verovert Antwerpse regio

Sportoase verovert Antwerpse regio

Sportoase verovert Antwerpse regio

BRASSCHAAT – De wielerwedstrijd N8 van Brasschaat heeft met Sportoase een nieuwe hoofd- en titelsponsor gevonden voor de komende 8 jaar. Samen met de investeringen in een nieuw schaatscomplex in Deurne zorgt dit voor een sterkere focus van de Groep Sportoase in de Antwerpse regio.

Groep Sportoase NV, opgericht in 2005, realiseert en exploiteert multi-sportcomplexen in een PPS Structuur. Met haar 2 sterke en solvabele aandeelhouders, Groep Van Roey & Cofely Services, baat het ondertussen maar liefst 15 operationele vestigingen uit en zijn er 2 nakende openingen in Heist-op-den-berg en Deurne.

Na het allereerste complex in Leuven, opende Sportoase in 2006 de deuren in Brasschaat. De komende 8 jaar is Sportoase nog sterker verbonden met Brasschaat als hoofd -en titelsponsor van de Brasschaatse wielerwedstrijd De Sportoase N8 van Brasschaat gaat door op dinsdag 3 september 2019.

Grootste ijsbaan van het land

Ook in Deurne wordt Sportoase actief. Groep Sportoase zal naast ontwerp, bouw, financiering en exploitatie van het gloednieuwe sport- en zwembadencomplex in Deurne ook de nieuwe ijsbaan in Deurne ontwerpen, bouwen en exploiteren. Sportoase Groot Schijn, de naam van het nieuwe sport- en zwembadencomplex die einde 2018 door de Antwerpenaren zelf werd verkozen, zal binnenkort dus niet enkel de thuishaven zijn voor recreatieve zwemmers of fitnessers maar ook voor schaatsliefhebbers.

Het nieuwe schaatscomplex met maar liefst twee schaatsbanen wordt meteen het grootste van het land. Zo komt er een grote schaatsbaan van 1.800m² met een tribune voor 300 personen en een kleinere schaatsbaan met een oppervlakte van 450m² en gezellige cafetaria.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.