Nieuws Antwerpen Spray en masker van webshop uit Essen biedt 10 dagen bescherming

Spray en masker van webshop uit Essen biedt 10 dagen bescherming

Spray en masker van webshop uit Essen biedt 10 dagen bescherming

ESSEN – Safety Workwear Shop heeft een oplossing om niet alle oppervlakten dagelijks te moeten ontsmetten. De Belgische webshop ontwikkelt MAX SPRAY en MAX MASK, een unieke anti-virus spray en mondmasker met langdurige werking. MAX SPRAY houdt schoolbanken, deurklinken, toetsenborden, menukaarten, sporttoestellen, enzovoort, 10 dagen lang Covid19 vrij.

Het reinigen met een alcoholhoudende oplossing werkt slechts even. Daarenboven zijn producten met alcohol ontvlambaar en vaak schadelijk voor de huid. Voor dit probleem komt Safety Workwear Shop, een webshop voor professionals en particulieren met tal van beschermingsmiddelen, met een oplossing in de vorm van MAX SPRAY en MAX MASK.

“Twee keer per dag alle oppervlakten reinigen van bussen, trams en treinen, van schoolbanken, deurklinken, winkelbalies en wie weet waar nog allemaal. Daar moet toch een betere oplossing voor bestaan?” vroeg Tom Buyens, zaakvoerder van Safety Workwear Shop zich al heel vroeg in de coronacrisis af. “Onze webshop verdeelde al een tijdje de ontsmettingssprays van Crystalusion Limited, een Brits bedrijf gespecialiseerd in ontsmettende Nano technologie. In samenwerking met hen maken we deze technologie nu ook beschikbaar in flessen van 500 ml met sproeikop.”

MAX SPRAY is de eerste spray op de Belgische markt die niet alleen virussen en bacteriën deactiveert, maar die ook een bewezen blijvende werking heeft van 10 dagen. “Na toepassing mag je de behandelde oppervlakte gerust blijven schoonmaken met water en zeep of zelfs een alcoholhoudend product, de beschermende werking blijft onaangetast.” De gebruikte grondstof in de spray is Crystalusion Plus Water-based, een gepatenteerde technologie op basis van nano-siliconen die 99,9% van alle virussen deactiveert.

De MAX MASK mondmaskers zijn ook behandeld met nano-siliconen. Het resultaat is een masker dat 99,9% van de bacteriën dood, zelfs na 50 wasbeurten.

MAX SPRAY zal enkel verdeeld worden via de webshop van Safety Workwear Shop en enkel beschikbaar zijn voor gespecialiseerde reinigingsbedrijven en Facility diensten. MAX MASK is voor iedereen beschikbaar.

Per verkochte MAX Spray fles wordt er 2,5 euro en per verkocht MAX Mask masker 0,5 euro gedoneerd aan de Jan Vertonghen Foundation.

Reageer op dit bericht

Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.