Nieuws Antwerpen Staci Groep neemt SEPIA over

Staci Groep neemt SEPIA over

Jens Vercammen, ceo Staci België.

Staci Groep neemt SEPIA over

Het Boomse Staci groep, de Europese leider in detailpicking, neemt SEPIA uit Beveren over. Hiermee versterkt het zijn aanwezigheid op de Belgische markt. Staci breidt zo zijn dienstenaanbod voor events en digital uit en krijgt er een tweede magazijn van 10.000 m² bij.

SEPIA, specialist in marketing- en evenementenlogistiek, gaat op in de Staci groep. Staci breidt zo zijn aanbod uit met een 360°-digitaal platform (print-on-demand en online shop) en met interactieve digitale contentdragers (digitale schermen) in verkooppunten (POS). De nieuwe entiteit zal 150 medewerkers tellen, meer dan 20 miljoen euro omzet genereren en komt onder de leiding van Jens Vercammen, de huidige ceo van Staci België.

“SEPIA treedt toe tot een sterke groep. Met complementaire activiteiten in marketinglogistiek in verkooppunten en events, kan SEPIA zijn digitale oplossingen versneld internationaal uitrollen”, vertelt Bärbel Buyse, samen met Guido Vandenabeele medeoprichter van SEPIA. “Het aanbod van SEPIA sluit perfect aan bij de twee kernactiviteiten van de Staci groep, net als onze visie en waarden. Wij zijn sterk klantgericht, maar zetten ook hard in op onze medewerkers en een ‘happy workplace’.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.