Nieuws Antwerpen Stad Antwerpen maakt 1 miljoen euro vrij voor vernieuwende oplossingen

Stad Antwerpen maakt 1 miljoen euro vrij voor vernieuwende oplossingen

Stad Antwerpen maakt 1 miljoen euro vrij voor vernieuwende oplossingen

ANTWERPEN – 1 miljoen euro maakt de stad Antwerpen vrij voor vernieuwende projecten van ondernemers in de strijd tegen Covid-19. De stad biedt ondernemers de kans om een innovatief project voor te stellen en mee te werken aan slimme oplossingen met een positieve impact op de veranderende samenleving en economie in Antwerpen.

Door de coronacrisis schakelde de economie en onze samenleving niet alleen in een hogere maar ook in een parallelle versnelling. Ondernemers hebben steeds meer aandacht voor digitale, lokale en circulaire modellen. Daarom wil de stad ondernemers stimuleren om mee in te spelen op deze trend en projecten voor te stellen die een directe, positieve impact hebben op het hernemen van de economie, de stad en de samenleving na corona.

De stad focust op ondernemerschap en innovatie; zowel digitaal, circulair als creatief. Daarmee wil ze ondernemers ondersteunen om de Antwerpse economie ‘future proof’ te maken. Met een oproep naar alle bedrijven wil de stad ondernemers ondersteunen in de realisatie van hun vernieuwende producten en diensten. Concreet maakt ze een totaal budget van 1 miljoen euro vrij voor vernieuwende oplossingen, na de coronacrisis.

Projecten die ondersteuning kunnen krijgen, moeten in de eerste plaats innovatief zijn. Verder moeten ze een digitale, circulaire of creatieve insteek hebben, en structuurversterkend, groeigericht en relevant zijn bij het hernemen van de economie na corona. Projecten kunnen nog ingediend worden tot uiterlijk 14 augustus.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.