Nieuws Antwerpen Standenbouwer Solution uit Wilrijk plaatst tijdelijk scheidingswanden

Standenbouwer Solution uit Wilrijk plaatst tijdelijk scheidingswanden

Standenbouwer Solution uit Wilrijk plaatst tijdelijk scheidingswanden

WILRIJK – Als standbouwbedrijf werd ook Solution als één van de eersten getroffen door de coronacrisis, omdat alle lopende projecten snel stilvielen. Het bedrijf dat sinds 2008 met de kantoren, showroom en 5.000 m² magazijn en atelier in Wilrijk is gehuisvest, heeft snel geschakeld en plaatst nu tijdelijk scheidingswanden.

Solution werd in 2000 opgericht door Frank Van Goethem, die reeds lange tijd actief was in de licht- en geluidswereld. “Wij startten als standbouwer en producent van draagbaar beursmateriaal, maar we groeiden al snel uit naar een veelzijdig bedrijf met een eigen printafdeling, een spuitcabine, en volledig atelier met CNC-installatie en dergelijke”, zegt Frank Van Goethem.

Solution produceert alles zelf, in huis, met veel aandacht voor kwaliteit. Dat maakt hen ook een veel gevraagde partner voor musea buiten het bouwen van tentoonstellingen.

Recente tentoonstelling van Wouters & Hendrix in DIVA.

Al deze activiteiten kwamen bij de opmars van het coronavirus abrupt tot stilstand. Alle beurzen werden geannuleerd, musea zijn gesloten en er wordt momenteel niet gewerkt aan nieuwe projecten.

“Als ervaren kantoorinrichter voor speciale projecten, hebben wij onze kennis aangewend om aangepaste flexibele oplossingen te bieden voor bureauscheidingen en modulaire scheidingswanden. Op die manier helpen wij onze professionele klanten de hygiënemaatregelen in de werkomgeving te garanderen. Want we merken dat telewerk niet voor iedereen even evident is”, vertelt Anouk Covents, Design & Project Manager Solution.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.