Nieuws Antwerpen Starter van de week: Annick Cornelissen lanceert 2 bedrijfjes

Starter van de week: Annick Cornelissen lanceert 2 bedrijfjes

Starter van de week: Annick Cornelissen lanceert 2 bedrijfjes

ZOERSEL – Toen Annick Cornelissen als administratief bediende werkte, zag ze voortdurend zaakvoerders worstelen met dozen vol slordig papierwerk. “Dat kan efficiënter”, dacht ze, en zo werd AdAnCo geboren. Met haar bedrijf wil ze administratieve ondersteuning bieden aan kleine ondernemingen en vrije beroepen.

Vorig jaar stapte Annick Cornelissen in het Starterslabo-traject met een ambitieuze droom: ondernemers helpen door haar administratieve kennis te delen. Annick werkt al jaren als administratief bediende en deed de nodige knowhow op in avondopleidingen.

Via Starterslabo kon ze de nodige digitale tools ontwikkelen om haar eerste klanten bij AdAnCo binnen te slepen. Of het nu gaat over facturatie, crediteurenbeheer of repetitieve administratie, AdAnCo wil de werkdruk van zaakvoerders verlichten. “Zo kan jouw bedrijf zich focussen op wat écht belangrijk is”, zegt ze.

Dat Annick Cornelissen een echte duizendpoot is, bewijst ze met haar tweede start-up. Met SparXx Improvement maakte ze van haar hobby haar beroep. Ze helpt bowlers van elk niveau groeien in hun sport met professionele coaching. Samen met psychologen en kinesisten helpt ze zowel professionals als amateurs in de verbetering van hun bowlspel. Mensen helpen groeien is Annick haar passie, of het nu binnen een onderneming of op de bowlingbaan is.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.