Nieuws Antwerpen Starter van de week: Arpione bvba

Starter van de week: Arpione bvba

Starter van de week: Arpione bvba

We hebben pas kunnen genieten van enkele warme dagen en met de zomer in het vooruitzicht stellen we een starter voor die het mooie weer maakt met Arpione swimwear in Broechem.

Samen met haar broer Sebastiaan heeft Charlotte Hintjens dit nieuwe merk van herenzwembroeken gelanceerd. Intussen is Arpione, wat ‘harpoen’ in het Italiaans betekent, al in 8 verkooppunten verspreid over Vlaanderen te vinden, en ook in drie in Zuid-Frankrijk en één in Monaco.

“Na onze studies zijn we in de zomer van 2016 samen ons eigen project begonnen. Nu een jaar later zijn we trots te kunnen zeggen dat het eerste model in de winkels ligt. Het concept is ontstaan uit een persoonlijke behoefte, een passie voor mode, strand, zee en vakantie, maar ook uit een uitdaging om de klassieke zwemshort een moderne touch te geven. De zoektocht naar de juiste stof, stijl en finishing heeft ons uiteindelijk gebracht tot ons eerste model: white tip”, zegt Charlotte Hintjens.

Arpione is volledig geïnspireerd op de mediterrane levensstijl waar zwemshorts een deel van de dagelijkse zomeroutfit zijn. Vervaardigd uit 100% gerecycleerd polyester geeft de elegante ‘white tip’ een sneldrogend resultaat en een aangenaam gevoel in combinatie met de half elastische heupband. De twee zijzakken zijn voorzien van een ingewerkte, onzichtbare rits. Dit zorgt voor een elegante en strakke lijn zonder openstaande ‘poef’zakken.

Arpione wil op een ecologische en milieuvriendelijke manier te werk gaan en kiest er daarom bewust voor om de productie in Europa te houden.
Sebastiaan Hintjens: “Dit is de weg die wij als jong merk willen bewandelen omdat wij ervan overtuigd zijn dat milieubewust handelen een steeds belangrijker aspect zal worden voor de modewereld van de toekomst.”

Meer info over starters vindt u hier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.