Nieuws Antwerpen Starter van de Week: Blend 32

Starter van de Week: Blend 32

Starter van de Week: Blend 32

ANTWERPEN – Op de Antwerpse Groenplaats opent hotelketen Hilton de deuren van hun eigen restaurant Blend 32 Kitchen & Bar. In het nieuwe restaurant gaat ook de bar een prominente rol spelen, met verfijnde bar foods met Japanse invloeden en een sterke cocktailkaart.

Het restaurant in het Hilton Antwerp Old Town hotel bouwde de voorbije jaren aan een meer dan solide reputatie onder de naam Brasserie Flo. Nu die franchise na vijf jaar afgelopen is, besloot Hilton Antwerp Old Town om met het sterke in-house team zélf een concept uit te werken.

“De bar gaat integraal deel uitmaken van de beleving van ons vernieuwde concept. Je kan er de hele avond doorbrengen en verschillende gerechten en cocktails bestellen. Maar ook voor een afterwork met een lekker drankje en een snelle hap ben je welkom bij Blend 32 Kitchen & Bar”, aldus Serge De Wandelaer, general manager Hilton Antwerp Old Town.

Lokale producten met een twist

Op het barmenu van Blend 32 staan verschillende gesofisticeerde gerechten. Deze worden geserveerd in kleine porties en zijn perfect om te delen, Izakaya stijl. Denk daarbij aan een confusion ‘inside out roll’ met zijn witloof en Breydelham, een crumble van filet d’anvers of gerookte rivierpaling met groene kruiden. Alle gerechten worden live cooking style bereidt aan de bar.

De focus in het restaurant van Blend 32 Kitchen & Bar ligt op high level brasseriekeuken. De chef kiest daarbij resoluut voor een eerlijke keuken waarbij hij gebruik maakt van lokale en duurzame producten. Verfijning is daarbij van het grootste belang.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.