bodhi

Starter van de week: Bodhi levert voedingssupplementen in stijlvolle dispenser

NIJLEN – “We weten al langer wat gezond is en wat niet, maar daar wordt te weinig mee gedaan.” Met die gedachte begon Laurens Siroux aan de ontwikkeling van zijn eigen voedingssupplement. Onlangs lanceerde hij Bodhi, een voedingssupplement in pilvorm dat aan huis geleverd wordt via een abonnementsformule.

Bodhi belooft geen wonderpil of maaltijd vervangend supplement te zijn. Wel bieden de pillen een zinvolle aanvulling op een gezonde levensstijl. Oprichter Laurens Siroux sloeg de handen in elkaar met Healthitude, een dokter en specialist in gezondheidskunde.. Samen ontwikkelden ze een kwalitatief supplement vol micronutriënten dat dagelijks in te nemen is via een stijlvolle en hervulbare dispenser.

Enkel wat écht werkt

Als student was Laurens Siroux zelf een fervent fitnesser. Later werd hij medeoprichter van Medibib, een digitale gids voor geneesmiddelen. De conflicterende boodschappen en misinformatie over voedingssupplementen zorgden ervoor dat Laurens al snel zijn eigen pil begon te ontwikkelen.

“Er is met een kritische blik gezocht naar de stoffen die men, gegeven een gezonde maar Westerse levensstijl, vaak tekort heeft of die bewezen positieve effecten op je lichaam hebben. Je vindt in Bodhi dus een stuk minder stoffen terug dan in een gemiddelde multivitamine. Het supplement bevat namelijk enkel wat écht werkt, in een zinvolle hoeveelheid en onder een kwalitatieve vorm”, legt Laurens uit.

Makkelijk en duurzaam

Met consumentengemak in het achterhoofd werkt Bodhi met een abonnementsformule. Bij de eerste levering krijg je een stijlvolle en hervulbare dispenser. Vervolgens worden er maandelijks pillen opgestuurd, zuinig verpakt in een recyclebaar aluminium zakje. “De dispenser wordt snel een deel van je hippe, gezonde levensstijl. Je kan hem -als trendsetter- trots delen op je favoriete sociale media en zet hem in het zicht in de keuken. Zo zie je hem elke dag stralen en vergeet je je dosis niet in te nemen”, klinkt het bij Bodhi.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.