Nieuws Antwerpen Starter van de week: Catering Veerle focust op gezonde voeding

Starter van de week: Catering Veerle focust op gezonde voeding

Starter van de week: Catering Veerle focust op gezonde voeding

RUMST – Veerle De Paepe heeft onlangs van haar hobby haar beroep gemaakt en is als cateraar gestart. Ze runt sinds kort haar eigen bedrijfje Catering Veerle, waarin ze de nadruk op gezonde voeding wil leggen.

Veerle De Paepe volgde een opleiding in hotelschool Spermalie in Brugge, maar belandde na haar studies toch als logistiek bediende bij Dachser in Willebroek. Omdat een job in de keuken toch in haar hoofd bleef spoken, maakte ze met de steun van haar vriend Karim een carrièreswitch.

“Ik hielp occasioneel al wel eens bij de catering op feestjes”, zegt Veerle. “Ik voelde me er zelf veel beter en hakte onlangs de knoop door om alsnog mijn grote droom te realiseren. Sinds kort ben ik officieel gestart met een eigen cateringzaak.”

De start is meteen erg druk voor Catering Veerle. “Mijn eerste klanten situeren zich in vrienden-, familie- en burenkring. Ook mijn vroegere collega’s behoren tot de klanten. Maar ik moet uiteraard daarnaast ook nog werken aan mijn naambekendheid. En dat doe je niet alleen via gezonde en kwaliteitsvolle voeding, maar ook met een goede service.”

Gezonde voeding is het uithangbord van Catering Veerle. “Zelf strijd ik al heel mijn leven tegen overgewicht. Uit ervaring weet ik dat lekker en gezond wel degelijk samen kunnen gaan. Groenten zijn daarbij erg belangrijk en je mag er best mee zondigen.”

Naast het klaarmaken van diverse salades en wraps, aangevuld met desserts of andere suggesties bezorgt Veerle ook aan huis of op het werk. “Mensen op kantoor willen ook wel eens iets anders dan altijd weer dezelfde broodjes. In de nabije toekomst wil ik ook warme gerechten gaan leveren.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.