Nieuws Antwerpen Starter van de Week: Content is geesteskind van Nele Moonen

Starter van de Week: Content is geesteskind van Nele Moonen

Starter van de Week: Content is geesteskind van Nele Moonen

ANTWERPEN – De 33-jarige Nele Moonen heeft in de Antwerpse Kloosterstraat haar conceptstore Content geopend. Sinds midden februari verkoopt ze bijzondere dameskleding en accessoires. “Ik krijg heel leuke reacties, maar het moet natuurlijk nog groeien”, vertelt ze.

“Ik heb een aantal jaren gewerkt als vertegenwoordigster in de schoenensector, nadien de inkoop gedaan van Scandinavische meubels en accessoires voor een retailer en nadien nog een jaar vertegenwoordigster in de kleding. Een eigen zaak was al een aantal jaren mijn droom”, bekent Nele Moonen.

Nele woont al een aantal jaren in Antwerpen en het was dus min of meer vanzelfsprekend dat ze daar die droom zou realiseren. “De zoektocht naar een pand nam een hele tijd in beslag.” Uiteindelijk eindigde die in de Antwerpse Kloosterstraat, bekend om zijn hippe winkels. En om zijn dure huurpanden. “Dat is inderdaad wel zo, maar als je vergelijkt met bijvoorbeeld de Leopoldstraat, dan ligt dat toch nog wel lager. De Kloosterstraat is wel een heel leuke straat.”

Content staat voor merken met een sterke visie en identiteit. “Ik probeer me dan ook met de winkel te onderscheiden door een mix van producten en merken te brengen die je niet op andere plekken kunt terugvinden in de stad. Zo verkopen we onder andere als enige in België Wolfware (dameskleding), de beautyproducten van Austin en Austin en de geurkaarsen van Boy Smells. Ik wil mijn klanten blijven verrassen met nieuwe dingen. Zo komen er maandelijks nieuwe stuks bij en kijk ik ook alvast uit naar de zomer, waarin we 2 toffe nieuwe labels introduceren in de shop.”

Of ze ‘content’ is van haar eerste weken? “Ik heb de jongste weken al fijne mensen mogen ontmoeten, positieve geluiden zingen rond over de winkel en ik mag niet klagen over de verkoop. Ik ben content.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.