Nieuws Antwerpen Starter van de week: Copia Catena Solutions optimaliseert supply chain

Starter van de week: Copia Catena Solutions optimaliseert supply chain

Starter van de week: Copia Catena Solutions optimaliseert supply chain

ANTWERPEN – Vaak wordt supply chain beschouwd als een noodzakelijke kost om de goederen bij de klant te krijgen. Met Copia Catena Solutions wil zaakvoerder Gunter Devisser met een no-nonsense aanpak de supply chain of waardeketen van ondernemingen helpen optimaliseren. 

“Nog te vaak zien we dat ondernemingen hun logistieke processen verwaarlozen, terwijl dit toch een belangrijk financiële impact op het bedrijf kan hebben”, zegt Gunter Devisser. “Door deze afdeling te optimaliseren wordt deze noodzakelijke kost omgezet naar een toegevoegde waarde voor uw klant. Daarenboven gaat door meer ergonomie aan te bieden via automatisatie uw personeel efficiënter en gemotiveerder werken.”

Copia Catena Solutions kan rekenen op 25 jaar ervaring op alle echelons in de logistieke wereld. “Deze expertise bieden wij graag aan bedrijven die nood hebben aan een interim manager opdracht of een audit van hun waardeketen. Dat kan gaan van de opstart, tot een volledige begeleiding van a tot z, of een flexibele service om specifieke logistieke processen up-to-date te brengen of te houden. Ook zorgen we voor de opvolging na een succesvolle implementatie.”

Gunter Devisser gelooft dat een samenwerking tussen mens en machine in de supply chain leidt tot een win-win situatie. Door dit partnership verhoogt de efficiëntie op een ergonomische manier. “Ik wil de ondernemer bewustmaken dat een goede supply chain een toegevoegde waarde kan zijn voor zijn bedrijf en hieruit veel data kan halen die de ganse onderneming kan versterken.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.