Nieuws Antwerpen Starter van de week: De Swaenhoeve laat mensen genieten

Starter van de week: De Swaenhoeve laat mensen genieten

Starter van de week: De Swaenhoeve laat mensen genieten

Aan de Sint-Antoniusbaan in Zoersel ligt de vroegere woon- en werkstek van de overleden architect Raymond Rombouts. Het is daar dat Yves Van Craenenbroeck en zijn echtgenote Veerle met De Swaenhoeve vooral mensen gelukkig willen maken, terug leren genieten van rust, natuur, dieren.

Yves Van Craenenbroeck: “Hoe meer we het voorbije anderhalf jaar beperkt werden in onze fysieke en recreatieve mogelijkheden, hoe meer ons hoofd in overdrive ging. We zijn aan rust toe, tot jezelf komen, je balans vinden. Met Domein De Swaenhoeve denken we daar de perfecte plek voor te hebben.”

Gasten kunnen kiezen voor één van de verwarmde luxe glampingtenten, één voor maximum 5 personen en één voor maximum 7 personen, met Out of Africa allure. Daarnaast is er het compacte bos-t’Huisje met moderne, duurzame vormgeving voor 4 gasten. Bovendien is er nog de loft, de bovenverdieping van de hoeve, waar maximum 6 personen kunnen verblijven.

“Tijdens het verblijf gaan onze gasten op ontdekking en zijn er tal van nieuwe ervaringen die hen wachten: een rit in onze open koetsen, al dan niet met uitgelezen picknick op de Brechtse Heide, behoort tot de mogelijkheden. Fleur, onze border collie, en Roos, onze friese stabij, zorgen dan weer voor de nodige actie. De paarden, onze leefstijlcoachen bij uitstek staan voor iedereen klaar.”

Op aanvraag biedt het Swaenhoeve team ook aan organisaties en bedrijven de mogelijkheid tot het opzetten van kleinschalige events waarbij herbronnen in de natuur centraal staat. Hosts Yves en Veerle denken graag mee om voor een unieke beleving te zorgen.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

DEME koopt vikingschip

De Antwerpse baggeraar en verlener van maritieme diensten DEME heeft een overeenkomst gesloten met de Noorse rederij Eidesvik voor de… Lees meer