Nieuws Antwerpen Starter van de week: Deskflow geeft nieuwe kijk op ERP

Starter van de week: Deskflow geeft nieuwe kijk op ERP

Starter van de week: Deskflow geeft nieuwe kijk op ERP

AARTSELAAR – ERP, of Enterprise Resource Planning, kreeg de voorbije jaren een slechte weerklank. Het gaat gepaard met een schrikbeeld van moeilijke, lange en vooral peperdure projecten. De Antwerpse start-up Deskflow wil hier verandering in brengen. Gebaseerd op jaren ervaring, wil het op een snelle, eenvoudige en cloud-based wijze ERP aanpakken.

Oprichter Dennis De Cock startte 12 jaar geleden met het bouwen van Deskflow vanuit zijn eigen noden als ondernemer: operationele verbetering en administratieve versoepeling. De IT-onderneming waaruit Deskflow ontstaan is, had zelf dagelijks te kampen met enorm veel administratie. Deze tijdrovende bezigheid deed zaakvoerder Dennis De Cock zélf op zoek gaan naar ERP-mogelijkheden op de markt, maar die vond hij niet.

Zo ontstond Deskflow: een zuiver operationele, cloud-based tool die workflow vlot laat verlopen. Met een jarenlange ervaring in ERP-implementaties als basis, weten Dennis en zijn medewerkers als geen ander waar de pijnpunten liggen bij de opbouw van een ERP-platform.

Deskflow biedt haar platform sinds september aan in twee versies: enerzijds richt de lightversie zich naar bedrijven die nog weinig tot geen automatisatie hebben en op zoek zijn naar een eenvoudig pakket om te factureren, bestellingen af te werken, winkelverkoop te stroomlijnen of een webshop centraal te beheren. De generieke standaardversie biedt hierbovenop heel wat meer krachtige functionaliteiten, zoals de introductie van werkbonnen, ticketing, orderpicking en contractbeheer.

Verder richt Dennis De Cock zich met Deskflow op enkele zeer specifieke segmenten binnen het ondernemerslandschap. Enerzijds op bedrijven die zich specialiseren in onderhoud en herstellingen, anderzijds biedt Deskflow een module aan voor productieondernemingen.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.