Nieuws Antwerpen Starter van de week: eventbedrijf Barrík maakt digitale start

Starter van de week: eventbedrijf Barrík maakt digitale start

Starter van de week: eventbedrijf Barrík maakt digitale start

ANTWERPEN – In februari richtten bevriende ondernemers Gwendolyn Wieland en Ward Vermesen eventbureau Barrík op. Kort nadien brak de coronacrisis uit en werd de eventsector in het hart getroffen. Toch timmerden de twee bevriende ondernemers verder aan hun bedrijf, weliswaar digitaal. Het resultaat is REBOOT your business.

De coronamaatregelen leggen verschillende evenementen stil, waardoor Barrík nu even volop inzet op de digitale weg. “De vraag naar een digitale aanpak werd trouwens de afgelopen jaren al groter”, vertelt Gwendolyn Wieland. “Het is aan ons om daar een creatief antwoord op te formuleren.”

Luchtig en hilarisch

En dat antwoord komt er met REBOOT your business, een creatieve en digitale oplossing voor de sociale bedrijfsproblematiek vandaag. Want ook al zijn koffiekletsen, afterworks en teambuildings met de huidige maatregelen niet meteen mogelijk, toch denkt Barrík daar anders over.

“We kwamen tot de vaststelling dat de crisis ook de teamspirit bij veel bedrijven aantastte. Veel teams verliezen de connectie. Daarom willen we hen op een digitale manier weer bij elkaar brengen en zorgen we voor verbinding op een luchtige en leuke manier”, vertelt Ward Vermesen. “Dat kan gaan van een digitale teambuilding of een verrassende intermezzo tijdens een videocall tot een hilarische afterwork.”

Voor het concept wordt samengewerkt met act2act en Monkey Business.

Aftellen

Intussen blijft Barrík nog even aan de slag met de nieuwe digitale (thuis)werksituatie. “Toch tellen we volop af naar de dag dat de maatregelen opgeheven worden, zodat we weer in real life aan de slag kunnen”, aldus het duo.

Daar specialiseert Barrík zich in klanten-, personeels-, PR- en C-level events, productlanceringen, teambuildings, familiedagen en huwelijksfeesten. “Daar staat het verhaal van de klant centraal.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.