Nieuws Antwerpen Starter van de week: FLOW Installation Group voorziet woning van groene energie

Starter van de week: FLOW Installation Group voorziet woning van groene energie

Starter van de week: FLOW Installation Group voorziet woning van groene energie

ANTWERPEN – FLOW Installation Group bestaat uit een jong, driekoppig team, gepassioneerd door groene energie. “Wij voorzien particuliere woningen van zonnepanelen, laadpalen en zonneboilers. Een gecombineerde ervaring van bijna 10 jaar in groene energie, maakt ons het geknipte team voor allerhande installaties”, vertelt mede-zaakvoerder Patrick Gerard (24).

“Er gebeuren heel wat wantoestanden in de zonne-energiesector. Van fantasierijke verkooppraatjes tot onzorgvuldige installaties en woekerprijzen, de markt zit vol cowboys”, begint Patrick. “FLOW Installation Group doet precies het tegenovergestelde. Wij werken transparant en bieden realistische oplossingen en duurzame installaties aan.”

De drie zaakvoerders, Patrick Gerard (24), Len Masson (26) en Tibo Carvers (20), ontmoetten elkaar in het werkveld. “Op een gegeven moment werkten we samen bij een installatiebedrijf waar we die wantoestanden van dichtbij mochten meemaken”, vertelt Patrick. “Wij willen tonen dat het anders kan. België hinkt momenteel achter op vlak van laadpaalinfrastructuur, en dat probleem willen wij op een professionele manier uit de wereld helpen.”

De jonge equipe van FLOW Installation Group ontbreekt niet aan ervaring: “Len is reeds 9 jaar werkzaam in de bouw en heeft 6 jaar ervaring met zonneboilers. Combineer dat met de métier van Tibo, onze elektricien van dienst,  en onze wederzijdse ervaring in zonnepanelen en je krijgt een one-stop shop voor alles wat met groene energie te maken heeft.”

FLOW Installation Group werd eind februari opgericht en werkt voornamelijk aan residentiële projecten. “Onze eerste projecten waren in onderaanneming, maar we beginnen stilaan onze eerste eigen A-Z projecten in de wacht te slepen. We werken volop aan ons portfolio en scholen volop bij, zo volgen we momenteel een laadpaalopleiding van Blue Corner en PlugInvest.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.