Nieuws Antwerpen Starter van de week: Hanne haalt maximale uit stem met The Vocologist

Starter van de week: Hanne haalt maximale uit stem met The Vocologist

Starter van de week: Hanne haalt maximale uit stem met The Vocologist

Als net afgestudeerde logopediste met een uitgesproken passie voor zang besloot Hanne Delanghe uit Schilde haar eigen onderneming op te richten. Met The Vocologist werd Hanne de zangcoach die ze vroeger zelf miste. “Met de juiste begeleiding kan je veel meer met je stem dan je zelf voor mogelijk houdt.”

“Als klein meisje droomde ik weg bij de liedjes van musicals als Mary Poppins en Annie. Zelf demonstreerde ik dan mijn eigen zangkunsten op elk familiefeest. Dat ik na mijn studies richting Kopenhagen trok om een opleiding zang te volgen, kwam voor vrienden en familie niet als verrassing”, vertelt Hanne Delanghe.

In Kopenhagen leerde ze met de juiste mindset en techniek het volledige bereik van haar stem te gebruiken. Die wijsheden wilde Hanne op haar beurt doorgeven met the Vocologist. Corona en het verplichte thuiswerk staken daar echter een stokje voor, dus moest er een online alternatief gevonden worden.

Zo werd Unleash Your Voice geboren: een online zangtraject met video’s, groepssessies en een bijhorende Facebook community. Met Unleash Your Voice gebruikt Hanne haar ervaring als stemtherapeut om zangers de mogelijkheden van hun stem te laten ontwikkelen. Met als resultaat een unieke klank, een geboost zelfvertrouwen en een energielevel om verder mee aan de slag te gaan.

“Ik hoor zo vaak: ‘ik wil leren zingen, maar zangles is niets voor mij want ik kan niet zingen’. Maar ik hoor nooit: ‘Ik wil leren rijden, maar rijles is niets voor mij want ik kan niet rijden’. Zingen kan je leren en ik help je daar graag mee”, besluit Hanne Delanghe.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.