Nieuws Antwerpen Starter van de week: ImmoH2ome

Starter van de week: ImmoH2ome

Starter van de week: ImmoH2ome

Het nieuwe ImmoH2ome bvba is een 100% dochterbedrijf van GSK Brokers bvba in Antwerpen, een erkend makelaarskantoor dat zich voornamelijk toespitst op binnenvaartschepen en alle drijvende materialen.

De nieuwe activiteit gaat over een nichemarkt. Troef is dat GSK Brokers een ruime kennis heeft van de binnenwateren in België en Europa, én bovendien weet wie dagelijks onze waterwegen bevaart of wie waar aan het werk is. Vaak hebben die mensen een levenslange band met ‘het water’. In die markt was er nog één hiaat: het begeleiden van deze mensen na hun professionele activiteit die zich afspeelde op het water. Velen onder hen wensen de band die ze met ‘het water’ hebben te behouden.

“Zo is het idee ontstaan om deze doelgroep iets te kunnen aanbieden waarmee ze die verbinding met ‘het water’ kunnen bestendigen wanneer hun professionele activiteit erop zit. Ook zijn er behoorlijk wat mensen die hun vrije tijd besteden aan watergebonden activiteiten zoals pleziervaart, zeilen, … Nog een ander doelpubliek zijn mensen die absoluut op het water wensen te leven in woonboten of gelijkaardige initiatieven”, zegt verantwoordelijke Gino Debruyne die hiermee een plausibele verklaring geeft voor de activiteitenuitbreiding van GSK Brokers en de oprichting van de nieuwe bvba ImmoH2om.

Deze vennootschap heeft als hoofdactiviteit: het promoten en aanbieden van alle vormen van wonen op of langs het water: huizen, appartementen en woonboten.

“Voorlopig focussen we eerst op Belgische wateren. Hiervoor werken we samen met vastgoedpromotoren die een project opzetten langs het water en bieden we zelf panden aan die op de markt komen. Op die manier geven we de beleving van ‘wonen aan het water’ mee. Onze service bestaat erin dat wij onze klanten, zowel kopers als verkopers, onvoorwaardelijk bijstaan van A tot Z ”, gaat Gino Debruyne verder.

Op 17, 18 en 19 maart maakt het nieuwe makelaarskantoor zijn opwachting op de Open Scheepvaart Dagen in de Waagnatie te Antwerpen. Binnenkort meer hierover in ‘Made in Antwerpen’.

Meer starters vindt u op onze overzichtspagina.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.