Nieuws Antwerpen Starter van de week: Joh Clothing is jong modemerk

Starter van de week: Joh Clothing is jong modemerk

Starter van de week: Joh Clothing is jong modemerk

SINT-NIKLAAS – Joh Clothing maakt unieke sweaters, T-shirts en bags die trendy, casual en sportief zijn. Het jonge Sint-Niklase modemerk wil haar steentje bijdragen in de strijd tegen corona en heeft daarom een special edition #takecare collectie in de markt gezet. “Met deze lijn willen we de zorgverleners een hart onder de riem steken en fysiek tonen dat we hun toewijding enorm appreciëren”, zegt Johan Van Girmberge, zaakvoerder Joh Clothing.

Johan van Grimberge is de oprichter van Joh Clothing. Met zijn sportcollecties wil hij graag verschillende sporten, zowel bekende als minder bekende, op een leuke manier in de kijker zetten. Bovendien is hij begaan met de toekomst van onze planeet: “Bij Joh Clothing kiezen we er bewust voor om met duurzame materialen te werken. Onze kledinglijn bestaat uit 100% Bio-katoen en we gebruiken milieuvriendelijke druktechnieken. We staan garant om geen plastic te gebruiken om onze artikelen naar jou te verzenden.”

De huisdesigner Sander Evers staat in voor de ideeën en ontwerpen. Samen creëert dit duo gepersonaliseerde kledij voor jong en oud, en voor elke gelegenheid. “Als een van onze ontwerpen je aanspreekt maar je het liever op een sweater in een andere kleur zou zien, dan zorgen wij voor jouw ideale combinatie. En mocht je in beide collecties toch niet vinden wat je zoekt of in je hoofd hebt, dan kan Joh Clothing jouw ideeën uitwerken op een eigen gepersonaliseerde sweater of T-shirt.”

#takecare

Om de zorgverleners een hart onder de riem te steken, heeft het bedrijf T-shirts en sweaters gemaakt met het opschrift #takecare. Op die manier hoopt ook Joh Clothing zijn steentje bij te dragen in de strijd. Johan legt uit: “Per verkocht #takecare T-shirt of sweater schenken wij €10 aan de zorgverleners in het AZ Nikolaas en nog een aantal zorginstanties van klanten van Joh Clothing. Met het ingezamelde bedrag gaan we de hulpverleners een leuke attentie bezorgen tijdens deze zware periode.”

Indien ze 150 stuks verkopen voor 30 april, verdubbelt Joh Clothing het ingezamelde bedrag voor de zorgverleners. “Bestellen kan via onze webshop”, zegt Johan. “Wij zorgen voor een snelle uitlevering en verwennen de zorgverleners van AZ Nikolaas en onze klanten graag met jouw bijdrage!”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.