Nieuws Antwerpen Starter van de Week: Kunstenares opent galerie Sounion Arte

Starter van de Week: Kunstenares opent galerie Sounion Arte

Starter van de Week: Kunstenares opent galerie Sounion Arte

LIER – Sonnie Melerowitz, afkomstig uit Genk, woont sinds een vijftal jaar in de regio nadat ze een opdracht kreeg om een monumentje van Pallieter te maken voor de tuin van de Lierse bibliotheek. Onlangs realiseerde ze een van haar dromen. In de Antwerpsestraat opende ze haar eigen art galerie Sounion Arte.

Sonnie Melerowitz werkt al jaren onder het pseudoniem Sounion Arte. Ze wil de mensen niet alleen raken met haar talent maar ook zeker met de gedichten die bij haar kunstwerken staan. “Het is mijn passie ook ver na mijn bestaan door mijn woorden en creaties toch nog een glimlach, hoop, kracht en positiviteit te schenken aan de voorbijganger van mijn beelden of gedichten”, zegt Sonnie Melerowitz.

Sonnie kende een moeilijke jeugd, maar ze is er erdoor geworden wie ze is. “Ieder pad maakt je immers tot wat je nu bent”, zegt ze zelf. Melerowitz geeft interieuradvies, maakt kunst en originele geschenken op maat (bijvoorbeeld met een bedrijfslogo) en opende nu met Sounion Arte ook haar eigen gallerie.

Sounion Arte is elke zaterdagnamiddag geopend en iedere eerste zondag van de maand is er een Lazy Sunday afternoon.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.