Nieuws Antwerpen Starter van de Week: LEDify is specialist in LED schermen

Starter van de Week: LEDify is specialist in LED schermen

Starter van de Week: LEDify is specialist in LED schermen

WIJNEGEM – Als telg van het familiebedrijf Kusters Ramen en Deuren uit Wijnegem startte Pieter Kusters met LEDify. Zijn eigen jonge bedrijf verhuurt en verkoopt LED schermen, zoals LED-trailers, LED-reclamezuilen, LED-beursstanden, enzovoort. “Wij voorzien bedrijven van opvallende LED-reclame door een doordachte combinatie van een groot scherm, creatief beeldmateriaal en een innovatieve constructie.”

Pieter Kusters studeerde in 2017 af als Handelsingenieur in de beleidsinformatie. Bij het familiebedrijf Kusters produceren ze sinds 1961 ramen en deuren. “Met mijn kennis in LED technologie en het vakmanschap van ons familiebedrijf stelden we een sterk team samen”, vertelt Pieter Kusters. “In 2016 produceerden we onze eerste LED-trailer. Intussen is ons aanbod uitgebreid naar 9 mobiele schermen.”

LEDify verkoopt LED-oplossingen op maat. “Het ontwerp, de assemblage en de plaatsing gebeuren onder één dak en 100% in Antwerpen. Hierdoor zijn we flexibel en kostenefficiënt.” Colora, Grando keukens en BMW waren de eerste grote klanten. Ondertussen bestaat het klantenbestand uit grote projecten, kmo’s en kleinere evenementen.

In de verhuur merkt LEDify sterke pieken rond het WK2018, het autosalon, de zomermaanden, enzovoort. Dat heeft veel te maken met de specifieke technische eigenschappen. “Onze verhuurschermen hebben een heel hoge resolutie waardoor afbeeldingen haarfijn weergegeven worden. De buitenschermen zijn daarnaast zichtbaar in volzonlicht en bestand aan alle weersomstandigheden. Het beeldmateriaal is vanop afstand aanpasbaar door het LEDify cloud platform.”

Het LEDify team bestaat momenteel uit drie medewerkers: Oliver is het creatief talent, Pascal verzorgt de verkoop en Pieter zelf is verantwoordelijk voor de technische opvolging. “De succesformule zit in de synergie met Kusters. We delen een showroom, infrastructuur en medewerkers. Ingenieurs, lassers, monteurs, kraanmannen,… helpen ons waar ze kunnen. Dit maakt dat we kunnen opboksen tegen de grotere spelers in de markt”, besluit Pieter Kusters.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.