Nieuws Antwerpen Starter van de week: lokale en ecologische geschenkboxen met Ginger Rox

Starter van de week: lokale en ecologische geschenkboxen met Ginger Rox

Starter van de week: lokale en ecologische geschenkboxen met Ginger Rox

Inge Mahieu uit Ekeren waagde in september de sprong naar een eigen bedrijf. Met Ginger Rox maakt zij geschenkpakketten in verschillende thema’s voor particulieren en bedrijven.

Inge had al lang het idee om een eigen zaak te beginnen, ze voelde dat het ondernemerschap in haar zat. Toen iemand in haar kenniskring de sprong waagde, greep ze ook de moed bij elkaar om hetzelfde te doen. Zo werd in september Ginger Rox geboren.

Ginger Rox legt de focus op geschenkpakketten, steeds binnen een thema. Zo is er bijvoorbeeld een apérobox, een relaxbox en een BBQ Deluxe box. “Enerzijds maak ik pakketten voor particulieren via mijn webshop, anderzijds focus ik op bedrijven en stel ik pakketten op hun maat samen”, vertelt Inge.

Inge ambieert onder meer samenwerkingen op lange termijn waarbij ze voor bedrijven doorheen het jaar pakketten samenstelt voor belangrijke gebeurtenissen zoals verjaardagen, huwelijken en geboortes. “Momenten waarop bedrijven wel iets willen geven, maar niet altijd weten wat of wie dat in orde zal brengen. Die partner wil ik zijn, waarbij ik ervoor zorg dat de pakketten op het juiste moment op de juiste plaats bij de juiste persoon terechtkomen.”

De lokale factor

Waar mogelijk werkt Inge samen met lokale en ecologisch verantwoorde leveranciers samen te werken. “Ik ga op zoek naar lokale producten en werk samen met lokale mensen die koekjes, honing of confituur maken. Verder doe ik het alleen, streef ik ernaar om nauwe contacten met leveranciers en klanten te houden, en ga ik voor een kwalitatief eindproduct. Als starter is het op die manier natuurlijk niet gemakkelijk om uitsluitend de lokale kaart te trekken, maar ik wil hier wel doelbewust op blijven inzetten.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.