Nieuws Antwerpen Starter van de Week: Men Fashion kleedt uw grote dag

Starter van de Week: Men Fashion kleedt uw grote dag

Starter van de Week: Men Fashion kleedt uw grote dag

SCHELLE – De kleren maken de man en Men Fashion zorgt nog eens voor een persoonlijke touch. De nieuwe zaak in Schelle opent 15 maart op de Boomsesteenweg en biedt kleding voor alle ceremonies aan. Dat gaat van trouw-, galabal- en communiekledij tot een geschikte outfit voor begrafenissen.

Al meer dan 18 jaar is Nathalie Pauwels actief in de textielwereld. Ze begon in loondienst bij enkele gerenommeerde kledingzaken en startte in bijberoep als retoucheuse. Dat bleek een schot in de roos, want enkele maanden later richtte ze een eigen retouche-atelier in Boom op.

Nathalie Pauwels: “Intussen ben ik vaste retoucheuse voor een 8-tal belangrijke kledingzaken. Mijn droom was echter altijd om dit verder uit te breiden en met Men Fashion komt die droom nu uit. Samen met mijn man René Van Hoye starten we met het verhuren van ceremoniekledij. Daarbij zorg ik voor een persoonlijke touch door alles op maat te retoucheren.”

René Van Hoye: “Een marktonderzoek wees uit dat er in onze regio bijna geen aanbod is om ceremoniekledij te huren. Dat vonden we vreemd met enkele prachtige feestzalen zoals San Marco Village en J&M Catering in de buurt. Tijd om daar verandering in te brengen, dachten we dus.”

Van kop tot teen

Kostuums, smokings, hemden, schoenen, enzoverder. Het aanbod van Men Fashion gaat zeer ruim en omvat enkele kwaliteitsvolle, bekende merken zoals Wilvorst, Van Gils en Eterna. Men Fashion is bovendien enkel op zaterdag open. Op andere dagen kan er op persoonlijke afspraak worden langsgegaan.

“Op die manier kunnen we voldoende tijd garanderen aan onze klanten om persoonlijk advies te geven. We blijven de trends op de voet volgen zodat we jong tot oud tiptop van kop tot teen trendy kunnen kleden. Bovendien kunnen we niet alleen de protagonist van de dag kleden, maar ook heel zijn of haar gevolg.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.