Nieuws Antwerpen Starter van de week: met Sevenex deelt Patrick Rombouts zijn expertise

Starter van de week: met Sevenex deelt Patrick Rombouts zijn expertise

Starter van de week: met Sevenex deelt Patrick Rombouts zijn expertise

ANTWERPEN – Met 35 jaar ervaring in verschillende managementfuncties besloot Patrick Rombouts om zijn capaciteiten in te zetten ten voordele van andere ondernemingen. Met Sevenex wil hij ondernemers bijstaan in de ontwikkeling en implementatie van hun persoonlijk én professioneel groeitraject.

Meer dan 35 was Patrick Rombouts werkzaam in de FMCG, Consumer Electronics en Toys & Games sector. Dit jaar besloot hij om zijn ervaring te bundelen in zijn eigen vennootschap: Sevenex. Voor de naam putte hij inspiratie uit zeven ex’en. Experience, Expertise, Exploring, Exercising, Excitement, Expanding en Excelling. “Met die eerste twee kan ik mezelf voorstellen, de andere vijf omschrijven wat de klant kan verwachten”, aldus Patrick Rombouts.

Als groeistrateeg wil hij kleine tot middelgrote ondernemingen bijstaan in hun groeitraject. “Groei komt voort uit het maken van de juiste keuzes en deze door sterk leiderschap uit te voeren”, vertelt Patrick. “Ik begeleidt en coach ondernemers bij zowel het opstellen van de groeistrategie van hun bedrijf alsook hun persoonlijke groei.”

Patrick Rombouts vergelijkt bedrijven wel eens met een golfbal. “De snelste en meest efficiënte manier om de golfbal in de hole te krijgen is niet altijd een rechte tussen punt a en b. Heel regelmatig moet je met een boog slaan of even horizontaal gaan om de vlag – jouw doel – te zien staan om ernaartoe te slaan”, vertelt hij. “Net zoals business is golf een vrij technische sport. Het is dus heel normaal dat je in jouw golfcarrière laat bijstaan door een pro(fessional). Niet alleen als starter maar ook op de bepaalde momenten in jouw golfcarrière om wat foutjes die door de jaren in jouw techniek zijn geslopen er terug uit te krijgen.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.