Nieuws Antwerpen Starter van de Week: moeder en dochter lanceren Pastine

Starter van de Week: moeder en dochter lanceren Pastine

Starter van de Week: moeder en dochter lanceren Pastine

AARTSELAAR – Pascale Henderickx koos na schoenenwinkel Graffity samen met haar dochter Justine voor een nieuwe start. Pastine, verwijzend naar hun namen, wil vrouwen kleden van A tot Z.

24 jaar lang kon je voor schoenen terecht bij Graffity in Aartselaar. Nu vond Pascale Henderickx het tijd voor iets anders. Samen met haar dochter Justine Declerck smijt ze zich op de conceptstore Pastine. “Het gaat eigenlijk om een herpositionering naar een concept met kledij en schoenen”, vertelt Pascale. “De schoenenbranche is een moeilijke sector geworden en we moeten optreden

Pastine profileert zich als een eigentijdse conceptstore, waar vrouwen van alle leeftijden welkom zijn en hun gading moeten vinden. “We werken met duurzame merken die je niet zomaar overal kan vinden”, aldus Justine, die voor de vernieuwing en jonge touch zorgt. “In een aangename en huiselijke sfeer zorgen we voor beleving in de winkel met oog voor kwaliteit. We willen onze klanten van A tot Z kleden en zorgen ook voor het nodige stylingadvies.”

Private shoppings

De winkel in de Baron van Ertbornstraat is alle dagen geopend, behalve op zondag en maandag. Op donderdag is de winkel zelfs geopend tot 20 uur. “We willen tegen de trend in gaan”, aldus moeder en dochter. “Op donderdagavond en zondag gaan we op afspraak ook private shoppings organiseren. De winkel is dan alleen voor jouw groep open.”

Bij Pastine willen ze ook volop inzetten op de trends en volgen ze de voorkeuren van de klanten. “We volgen veel sociale media om mee te zijn met de trends, maar posten ook veel. We vinden het onze rol om trendzetter te zijn en inspiratie en advies te geven aan onze klanten en relaties. Naast Facebook is voor ons dus ook Instagram ontzettend belangrijk.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.