Nieuws Antwerpen Starter van de week: MyCube levert een thuiskantoor in uw tuin

Starter van de week: MyCube levert een thuiskantoor in uw tuin

Starter van de week: MyCube levert een thuiskantoor in uw tuin

RUMST – Alain Jacobs en Wesley Dewachter, zaakvoerders van printbedrijf ViaPrint, startten begin deze maand een nieuw bedrijf op. Met MyCube leveren ze een volledig ingerichte werk-, slaap- of ontspanningsplaats op basis van een zeecontainer, bij u thuis of op uw bedrijf.

Het idee ontstond toen tijdens de lockdown eerder dit jaar iedereen plots van thuis moest gaan werken. In veel gevallen was dat niet evident. Spelende kinderen op de achtergrond, te weinig plaats en tal van andere problemen. Omdat thuiswerk ook in de toekomst een belangrijke plaats zal blijven innemen, of zelfs de nieuwe norm wordt, bedachten Wesley en Alain het concept van een apart thuiskantoor dat makkelijk in de tuin te plaatsen is.

“In zo’n MyCube thuiskantoor kan je efficiënter werken terwijl je toch nog steeds thuis bent”, legt Wesley Dewachter uit. “Maar MyCube is vel meer dan alleen maar een kantoor. We maken van zo’n zeecontainer evengoed een vrijetijdsruimte, een poolhouse of een extra logeerkamer. Onlangs hebben we zelfs een MyCube geleverd die zal worden gebruikt als paardenstal. We werken met HR-beglazing en met een dikke laag isolatie en de ruimte heeft verwarming en airco. De afwerking kan volledig op maat van de klant. Heeft die liever een buitenzijde in hout, dan kan dat.”

Dat er veel vraag is naar dergelijke oplossing wordt bewezen door de meer dan 60 aanvragen die de zaakvoerders al binnenkregen. Ze werken samen met een partner voor de constructie en de inrichting en met een marketingbureau. De doelgroep van MyCube zijn niet alleen particulieren, maar ook kmo’s en zelfs bouwfirma’s die een tijdelijk bureel willen op langdurige werven.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.