Nieuws Antwerpen Starter van de Week: nieuwe speler op Antwerpse vastgoedmarkt

Starter van de Week: nieuwe speler op Antwerpse vastgoedmarkt

Starter van de Week: nieuwe speler op Antwerpse vastgoedmarkt

MORTSEL – Toen Kevin Bauwens 18 jaar was, voorspelde zijn vader het al: ‘Jongen, jij bent een geboren verkoper met verstand in uw hoofd. Jij moet vastgoedmakelaar worden’. Zoveel jaar later komt die voorspelling uit. Bauwens Vastgoed vestigt zich in Mortsel en gaat net een stap verder dan traditionele kantoren.

Op 18-jarige leeftijd startte Kevin Bauwens – zonder idee te hebben van wat hij wilde worden – aan een bachelor Bouw-Hout en Technologie bij KdG. Hij studeerde af in 2007, deed enkele jaren werkervaring op in de bouwsector en startte een eigen bouwbedrijf. Op een gegeven moment besloot hij ook de ondernemerschapsopleiding vastgoedmakelaar in avondschool te volgen.

“Sinds 2015 ben ik actief als erkend vastgoedmakelaar en investeringscoach. In januari 2019 werd ik ook erkend als officiële VLABEL schatter-expert. Dit wil zeggen dat klanten ons kunnen aanduiden als schatter-expert voor de aangifte van een nalatenschap, waarin onroerend goed moet worden getaxeerd”, zegt Kevin Bauwens. “We zijn dan wel een startend bedrijf, maar dus zeker niet nieuw in de sector. Zo ben ik ook al enkele jaren gastspreker aan hogescholen in vastgoed of financiën en verzekering (afdeling vastgoed).”

Nieuwe generatie

Bauwens vastgoed stelt zich op als een jong en dynamisch kantoor dat inspeelt op de noden van de Antwerpse vastgoedmarkt. Ze beschouwen zich als de nieuwe generatie makelaars.

“Het gebruik van nieuwe technologie voor zowel personeel als cliënteel speelt hierin een grote rol. Daarnaast krijgen onze makelaars fulltime interne coaching en ondersteuning om het beste uit zichzelf te halen.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.